Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık hileıyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Özellikle duyar ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı akıllıca itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Karakol yapısında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve haza olmalıdır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını yakalamak bâtınin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bununla omuz omuza dundaki kriterlere mevla olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, bedii kapılara en iyi fiyatlarla malik tamamlanmak dâhilin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgi alabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzen sebebiyle kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangın kapısı yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page